Whatsapp'tan 4 Yeni Özellik


Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, uzun zamandır üzerinde çalıştığı 4 yeni özelliği hizmete sunarak kullanıcılarına yenilenmiş bir deneyim yaşatacak.

Whatsapp'ın getirdiği bizce belki de en önemli özelliklerden bir tanesi; parmak izi. WhatsApp'a eklenen bu özellikle kullanıcılar, uygulamaya sadece parmak izlerini okutarak girebilecekler. Bu özellik, kullanıcıların güvenliğini ciddi anlamda artıracağa benziyor.

Bir diğer özellik ise sesli mesajlarla ilgili. Birçok kullanıcının, özellikle yoğun olduğu zamanlarda kullandığı, sesli mesajlar artık tek bir tuşla art arda oynatılabilecek.

Yeni gelen özelliklerden biri de Facebook. Uygulamanızın Ayarlar bölümünde "Whatsapp from Facebook" görürseniz şaşırmayın deriz :)

Gelen sonuncu yenilik ise sahte mesajları engellemek için geliştirildi. Artık sık sık iletilen mesajları, iletinin üzerinde bulunan bir etiketle anlayabileceksiniz. 

Bu özellikler şu an tüm kullanıcılarda görülmüyor maalesef, bölge bölge sunulmaya başlandı. Herkesin faydalanmasının biraz zaman alacağı görülüyor. Türk kullanıcıların da ne zaman faydalanacağı şu anlık bilinmiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google Duo’yu Denediniz Mi?

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşunun 97. Yıldönümü!

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!