Sosyal Medya'da Reklamlarınız Olmasın Mı?



Instagram Reklamları

Türkiye’de en çok takip edilen Instagram hesaplarında reklamlarınız yayınlansın , reklam verdiğiniz ürün kampanya reklam videosu , görseli ve resimleri ile instagram hesaplarında reklam yayınlıyoruz , bütçenize ve hedeflenen takipçi kitlesine bağlı olarak milyonlar tarafından görülebilir. Yeni müşteriler instagram Reklamlarında …
Her ölçekten işletmeye açık olan Instagram reklamları ile reklamverenlerin tüketicilere ulaşmak için kullanacağı yollar artıyor.  Instagram’da paylaşabileceğiniz reklam türleri;
  • Fotoğraf ve videolar.
  • 60 saniyeye kadar uzayabilen videolar.
  • Facebook ile yapılan çapraz kampanyalar.

Facebook Reklamları 

Facebook’ta gönderilerinizi beğenme ve etkileşimde bulunma ihtimali yüksek insanlarla bağlantı kurar, reklamlarınızı ülke, şehir, cinsiyet, yaş, anahtar sözcük, medeni durum, eğitim durumu, iş ünvanı gibi kriterlere göre hedefleyebilirsiniz. Böylece ürün ve hizmetinizi tanıtmak için ayırdığınız bütçeyi, doğru hedef kitleye ulaşmak için en verimli şekilde kullanmış olursunuz. Ayrıca reklamlarınızdan alacağınız geri dönüşleri artırabilmek için her bir ürün ya da hizmet için farklı hedef kitleler belirleyebilirsiniz.

Optimizasyon ile Maksimum Performans, Minimum Maliyet

Aynı reklam bütçesiyle daha yüksek ve etkin ziyaretçi sayılarına erişebilmek amacıyla, ilgi düzeyi yüksek hedef kitle profilleri, reklam metinleri ve reklam görselleri ile yüksek kaliteli reklamlar hazırlanır. Kampanyalarınız, en yüksek performansı elde etmek üzere iyileştirilir.
Facebook reklamlarında minimum harcama zorunluluğu yoktur, reklam bütçenizi siz belirlersiniz. Mesela, 5 TL’lik bir günlük bütçe ve her ziyaretçi için 0,10 TL’lik bir maksimum maliyet belirleyebilirsiniz. Reklamınız gösterildiğinde ücretlendirilmez, sadece bir kullanıcı reklamınızı tıklarsa ücretlendirilirsiniz.

Twitter Reklamları

Twitter reklamlarında ücretlendirme reklam türüne göre değişiklik göstermektedir. Twitter reklamları ile ilgili detaylı bilgi almak için konusunda uzman ekip arkadaşla letişime geçebilir, aklınıza takılan bütün soruları iletebilirsiniz.
  • Sponsorlu Gündem olarak geçen bu reklam modeli aracılığıyla gündemin en başında yer alabilir ve çok sayıda kullanıcıya ulaşabilirsiniz.
  • Sponsorlu Hesap reklam modeli ile Kimi Takip Etmeli bölümünde Twitter hesabınız yer alır, böylece takipçi sayısını artırabilirsiniz.
  • Sponsorlu Tweet reklamları kullanarak, sizin tarafından belirlenen anahtar kelimeler aracılığıyla, sizi henüz takip etmeyen kullanıcıların arama sonuçlarında reklamınızı gösterebilirsiniz 

Youtube Reklamları 

Youtube reklam yayınları en fazla hafızada kalan reklamlardır ve akılda kalıcılığıyla bir adım öne çıkmaktadır. YouTube’da videodan önce gösterilen reklamlar YouTube’daki diğer videolardan önce yayınlanır. Diğer video reklamlar, oynatılan videoların yanında ve arama sonuçlarında gösterilir. YouTube, işiniz için doğru müşteriye ulaşmanıza yardımcı olacak çeşitli hedefleme seçeneklerine sahiptir. Yaş, cinsiyet, konum, ilgi alanları ve daha fazlasına göre hedefleyebilirsiniz. YouTube, reklamınızın performansını görmenizi kolaylaştıran dahili Analytics hizmetini sunmaktadır. Reklamınızda dilediğiniz zaman düzenlemeler de yapabilir ve hangisinin en iyi performansı gösterdiğini görmek için tek seferde birden fazla reklamı yayınlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google Duo’yu Denediniz Mi?

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşunun 97. Yıldönümü!

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!