Google Adwords Reklamları Nedir?


Hesap optimizasyonu aracılığıyla %85’lere varan tasarruf elde edebilir, reklam bütçenizi çok daha verimli kullanabilirsiniz. Google reklamlarınızı anahtar kelime, coğrafi yer ya da cihaz hedefleme seçenekleri ile özelleştirebilir, Google’da arama yapan her kullanıcıya değil sadece ilgili kullanıcılara ulaşabilirsiniz. Reklamlarınız uygun zamanlarda en alakalı kişiler tarafından görüntülenir.

Ne Kadar Ödeyeceğinize Siz Karar Verin!

Ziyaret yoksa ödeme de yok.Google AdWords hesabınız kurulduktan sonra yalnızca reklamlarınız potansiyel müşterileriniz tarafından tıklandığında ya da YouTube üzerindeki videolarınız izlendiğinde ödeme yaparsınız. Diğer bir deyişle reklamlarınız için sadece sonuç aldığınızda para ödersiniz.

İstediğiniz kadar bütçe ayırın.

Yerel işletme reklamlarından uluslararası reklam çalışmalarına kadar AdWords ile erişebileceğiniz kitle bütçenizin büyüklüğü ile sınırlıdır Reklamlarınız için günlük bütçeyi GC Medya yardımı ile belirleyebilir ve dilediğiniz zaman günlük bütçenizi arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.

Google AdWords Reklamları ile Yüksek Etki Alın!

GC Medya Google reklamları için beklentilerinizi dinler, sizin için anahtar kelime, görsel, banner, video ve metinleri hazırlar. Hedef kitlenize en uygun hedefleme yöntemlerini marka amaçlarınıza uygun olarak hazırlar.  Google AdWords  reklamlarınızı doğru zamanda doğru yerde doğru mesajla gösterir.

Ücretsiz Telefon ve E-Posta Desteği

Reklamlarınız hakkında sormak istediğiniz bütün soruları bize telefon, e-posta ya da web sitemizdeki canlı destek üzerinden iletebilirsiniz. Haftanın 7 günü 09.00 – 21.00 saatleri arasında telefonla, 24 saat boyunca e-posta ile müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

Ek Hizmetler

GC Medya ile çalışmaya başladığınızda aşağıdaki birçok hizmetten ücretsiz faydalanabilirsiniz.
  • Mobil Cihaz Reklamları
  • Google Maps/Earth/Rehber Kaydı
  • Google Görüntülü Reklam Ağı
  • Google Reklam Site Uzantıları
  • Arama Motoru Optimizasyonu
  • Sosyal Medya Çözümleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google Duo’yu Denediniz Mi?

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşunun 97. Yıldönümü!

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!